GamesForum

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.


Вы здесь » GamesForum » Ігри » Б\у электромобиль


Б\у электромобиль

Сообщений 1 страница 11 из 11

1

Где можно купить б\у электромобиль?

0

2

Думаю Вам стоит заглянуть на американский аукцион. Вот посмотрите на Атлантик Экспресс продаются электромобили Tesla model S из США http://atlanticexpress.com.ua/auction/m … la/model-s Здесь есть авто битые и практически новые, цена зависит от состояния машины и её характеристик. Компания это надёжная и проверенная, ребята смогут Вам пригнать в Украину любое авто с аукциона.
http://cs.copart.com/v1/AUTH_svc.pdoc00001/PIX348/02b39995-2c75-4ea9-bb84-23543056d253.JPG

0

3

Я обычно буру здесь в аренду авто гелендваген. У него посадка высокая. Мне удобно...

0

4

Да зачем вам эта Tesla, она дорогущая. А где вы будете ее заряжать?
И вы ещё хотите подержанный автомобиль. А кто определит его состояние? Здесь конечно вы уже определите, но будет уже поздно. Сколько денег придётся в кинуть в ремонт этого автомобиля?
Короче, вопросов больше, чем ответов. Так что я бы не заморачивался, взял бы кредит онлайн без отказа всем cashberry.com.ua/kredit-na-kartu-srochno-bez-otkaza-v-ukraine и купил здесь новый автомобиль.

0

5

Я не хочу ризикувати і купувати авто з-за кордону. Краще тут пошукаю.

0

6

Продавати або купувати авто https://mymycars.com/ легко  на цій безкоштовній дошці оголошень. Тут великий вибір пропозицій, абсолютно безпечні умови. Тому жодних проблем з пошуком виникати не може. Я особисто ним користуюся.

0

7

З цінами на паливо електромобіль гарний варіант.

0

8

Я теж собі придбав електроавтомобіль, він не псує екологію і економічно вигідний. Відразу ж після покупки оформив на нього страховку. Замовлена у спеціалістів страхової компанії "Країна" автоцивілка Івано-Франківськ https://krayina.com/contacts/ivano-frankivsk мене по ціні і оперативності оформлення повністю влаштувала. Рекомендую.

0

9

Ми вирішили замовити просто онлайн, побачим, що з цього вийде

0

10

Може це прозвучить дивно, але зараз можна купити машину, не виходячи із дому - для цього достатньо замовити пригон авто в Україну https://varta.ua/prigon-avto на цьому сайті, і через недовгий час ви сядете за кермо омріяної автівки. Купувати за кордоном машину набагато вигідніше, бо всі ми знаємо, як нас можуть обдурити місцеві перекупи, продаючи відро з гайками по ціні іномарки. Тому спокійно оформлюйте замовлення на бажане авто на цьому сайті.

0

11


Вы здесь » GamesForum » Ігри » Б\у электромобиль